Reisemål med gode utesteder

En ting er å reise et sted for å oppleve god musikk i form av konserter. En helt annen ting er å reise et sted for å kunne finne gode utesteder der musikken bare er en del av totalopplevelsen. Slike steder kan være puber og nettklubber.

Dublin byr på herlig stemning

Hvis man skal oppleve utesteder med stemningsfull musikk er det vanskelig å komme utenom Irlands hovedstad Dublin. Dette er byen med klart flest puber i forhold til folketall, og svært mange av dem inneholder veldig god pub-musikk. Dette er musikk som passer perfekt uansett hvor mange øl du har tenkt til å drikke. Den samme stemningen kan også finnes i Nord-Irlands hovedstad Belfast.

Storbyer byr på store muligheter

Hva angår nattklubber finnes det mange byer med veldig godt utvalg. Jo større byen er, jo større er gjerne også utvalget. De reisemålene som kanskje skiller seg mest ut på en positiv måte er Berlin og London. Her finner man egne områder i byen der det er nettklubber overalt, og de spiller gjerne også musikk av høy kvalitet. En underdog som kanskje er like bra som disse to kan også være den nederlandske hovedstaden Amsterdam.

Når man reiser et sted for utelivet sin skyld er gjerne musikken en veldig stor del av totalopplevelsen, så det å velge et land med en rik musikkultur er gjerne veldig lurt. I tillegg må man selvsagt finne et sted som passer ens egen smak.