Kjente reisemål for musikkopplevelser

Dersom man skal oppleve virkelig store musikkarrangementer, så finnes det en menge kjente reisemål som bør oppleves. Utenfor Norge har vi nemlig en del destinasjoner som slår alt vi kjenner i Norge ned i støvlene.

Det er nok ikke noen steder i verden der det er mer å oppleve innen konserter enn i London. O2 arena, verdens mest populære konserthall ligger da også midt i byen, og i tillegg finner steder som Royal Albert Hall, Wembley og Hyde Park. På Broadway kan man oppleve musikaler i alle former og fasonger. Hvis man vil ha skikkelig folkelig musikkstemning kan man også besøke noen av de erkebritiske pubene i London, med sin britiske folkemusikk.

Et av verdens aller mest kjente musikkattraksjon er definitivt Bolsjoj-teateret i Moskva. Her er det først og fremst ballettforestillingene teateret er kjent for, men man kan også oppleve opera. Hvis man ønsker en fantastisk og annerledes opplevelse bør Moskva definitivt overveies.

Blant Europas viktigste kulturbyer bør definitivt Wien nevnes. Her kan man oppleve alle typer musikk, og Østerrike er kanskje mest kjent for sin klassiske musikk. Husk at selveste Mozart tross alt var østerriker. Wien er definitivt en av de beste musikkdestinasjonene i Europa.